VICE TV België
×
footer logo
© 2020 VICE Media LLC
×
 

DEZE WEEK OP VICE TV

March 27, 2020, 17:50

Week 14: Een nieuwe week met heel veel nieuwe kijktips op VICE tv.

30/03/2020 t/m 05/04/2020

De lente is begonnen, april staat voor de deur en het zonnetje schijnt volop. Het perfecte weer voor een heerlijk drankje op het terras of een lange strandwandeling. Maar helaas zit dat er nog even niet in en daarom hebben wij hier heel wat kijktips voor je geselecteerd.

PREMIÈRE

VICE VERSA: Meghan Markle Escaping The Crown
Toen Meghan Markle met prins Harry trouwde leek het een sprookjeshuwelijk maar 2 jaar later besloten ze het paleis in te ruilen voor hun eigen plek in Canada. In VICE VERSA: Meghan Markle Escaping The Crown ontdek je hoe onder andere het (verdoken) racisme van de tabloids en vrouwonvriendelijk protocol tot de breuk leidden.

DINSDAG OM 20:30

KIJKTIP

ONE STAR REVIEWS
Online beoordelingen kunnen een bedrijf maken of kraken, want laten we eerlijk zijn: zou jij een afspraak maken bij een plastische chirurg met een beoordeling van een 2,1?!
In One Star Review gaat VICE host Taji Ameen langs bij deze bedrijven om te zien of ze zo shitty zijn als het internet zegt. 

VANAF 1 APRIL ELKE WOENSDAG OM 20:30

UUUH…

THE CRYSTAL METH EPIDEMIC PLAGUING FRESNO
In The Crystal Meth Epidemic Plaguing Fresno reist VICE naar Fresno om het gebruik van methamphetamine te onderzoeken onder de LatinX-gemeenschap. 
In Fresno, in Central Valley Californië, woedt een grote meth-epidemie. Methamfetamine is de grootste bedreiging voor de Central Valley Drug Task Force geworden. De helft van deze bevolking is LatinX en wordt hard getroffen door deze epidemie.

DONDERDAG OM 20:30

KOM TOT RUST

SLOW TV
VICE tv nodigt je uit om te ontspannen en te genieten van enkel de eenvoudigste maar mooiste aspecten van het dagelijkse leven. In Slow tv sta je stil bij de schoonheid van de dingen die normaal gesproken onopgemerkt blijven in het groot stedelijk leven. 
Vergaap je drie uur lang aan een smeulende homp vlees om toch nog te voldoen aan je dosis dronken hap kebab. 

ZATERDAG OM 00:25

Wil je meer van dit soort nieuws ontvangen? Schrijf je dan hierin voor de VICE tv nieuwsbrief.

Logo