VICE TV België
×
footer logo
© 2020 VICE Media LLC
×
 

DEZE WEEK OP VICE TV

April 3, 2020, 15:58

Week 15: Hallucineren van honing, Snoop's wiet consulent en heel veel Bob Ross deze week op VICE tv.

06/04/2020 t/m 12/04/2020

Deze week is er weer een ruim aanbod op VICE tv om je te vermaken! Van de hele dag meeschilderen met Bob Ross tot honing die je laat hallucineren. Check hieronder alle kijktips.

FIT MET GILAD

GILAD’S BODIES IN MOTION
De quarantaine is natuurlijk de perfecte gelegenheid om aan je summer body te werken. Sport daarom elke dag mee met Gilad’s Bodies in Motion, gedemonstreerd tegen tropische backdrops. Leg je fitnessparadijs vast op Instagram en vergeet @gilad_bodies_in_motion en @vicebelgie niet te taggen!!

DOORDEWEEKS OM 07:50 EN 18:50

DOCUMENTAIRE

THE REAL NANCY BOTWIN FROM ‘WEEDS’?
In de cultreeks ‘Weeds’ volgde je het verhaal van een alleenstaande moeder die een — toen nog — illegale wiethandel opzette aan de Amerikaanse westkust. 
In de documentaire ‘The Real Nancy Botwin From ‘Weeds’?’ volgt VICE een levensechte Nancy Botwin: Dr. Dina, een medische weedconsulent voor sterren als Snoop Dogg en 2 Chainz.

MAANDAG OM 20:30

KIJKTIP

THE NEPALESE HONEY THAT MAKES PEOPLE HALLUCINATE
Hoog in de bergen in de prachtige natuur van Nepal is er in het voorjaar honing te vinden die mensen laat hallucineren. In ‘The Nepalese Honey That Makes People Hallucinate’ ontdek je waar je deze honing precies kan vinden en waar die hallucinogene kwaliteiten vandaan komen. Misschien wel een leuke vakantietip voor in de lente van 2021.

DONDERDAG OM 20:30

HEEL VEEL BOB ROSS

THE JOY OF PAINTING WITH BOB ROSS
Vrijdag is het Goede Vrijdag en wij konden geen betere manier bedenken om dat te vieren dan met Bob “Happy painting, and God bless” Ross.

GOEDE VRIJDAG VAN 06:00 TOT 21:00

Wil je meer van dit soort nieuws ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de VICE tv nieuwsbrief.

Logo