VICE TV België
×
footer logo
© 2020 VICE Media LLC
×
 

DEZE WEEK OP VICE TV

May 4, 2020, 17:21

Week 19: kinderen te koop en urenlang dobberen op de Seine.

04/05/20 t/m 10/05/20

In een tijd waarin dagen in elkaar op lijken te gaan is ieder beetje afwisseling welkom. Aankomende week neemt VICE tv je daarom mee naar de UK, Griekenland, Bulgarije en als kers op de taart Parijs.

DINSDAG T/M VRIJDAG

VICE NEWS TONIGHT: REMOTE
In het dagelijkse nieuwsprogramma VICE News Tonight: Remote, volgen de internationale nieuwscorrespondenten van VICE News het nieuws op vanuit hun eigen huis ondersteund met reportages ter plaatse: van een door een jonge arts geschoten blik achter de schermen op een corona-afdeling in het VK tot onverschrokken onderzoek naar de laattijdige reactie op het virus in Tirol.

DINSDAG T/M VRIJDAG OM 21:20

VICE News Tonight: Tune In To VICE TV at 8 PM Every M - TH - YouTube

DOCU OP DONDERDAG

CHILDREN FOR SALE
Onze collega’s van VICE Griekenland hebben onderzoek gedaan naar het omvangrijke, ondergrondse netwerk van mensenhandelaren dat arme Bulgaarse moeders overhaalt om hun baby’s aan rijke Griekse stellen te verkopen. In de documentaire ‘Children for Sale’ zie je hoe dit netwerk opereert en spreekt VICE verschillende instanties en een Bulgaarse moeder die slachtoffer is geworden van het netwerk.

DONDERDAG 20:55

Image

SLOW TV

De kans is groot dat je ook aankomende zaterdag gaat doorbrengen op de bank met een biertje en schaaltje chips binnen handbereik. Kies voor de verandering voor een goed glas wijn (of druivensap) en een puntje brie. Zaterdagavond neemt VICE tv je mee op reis naar de stad der liefde en vaar je tijdens een nieuwe aflevering van Slow TV mee op een boot op de Seine. Geniet van Parijs gezien vanaf het water en droom alvast over alle citytrips die je gaat maken zodra het weer veilig is.

ZATERDAG OM 00:45

Image

Wil je meer van dit soort nieuws ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de VICE tv nieuwsbrief.

Logo