One Star Review - VICE TV België
×
footer logo
© 2020 VICE Media LLC
×

ONE STAR
REVIEWS

Taji Ameen geeft de slechtst beoordeelde zaken nog een kans
DURF JIJ
HIER JE
AFSPRAAK
TE MAKEN?
DURF JIJ
HIER JE
AFSPRAAK
TE MAKEN?

TRAILER

TRAILER

OVER ONE STAR REVIEWS

Online beoordelingen kunnen een bedrijf maken of kraken, want laten we eerlijk zijn: zal jij een afspraak maken bij een plastische chirurg met een beoordeling van 2,1?!
In One Star Reviews gaat VICE host Taji Ameen langs bij deze bedrijven om te zien of ze zo shitty zijn als het internet zegt.

 

No episodes found

One Star Reviews is elke woensdag te zien vanaf 20:30 op VICE tv en dit is wat je kan verwachten:

Afl. 1 - Colonics and Bowling

Taji gaat langs bij een spa met een beoordeling van één ster, niet voor een massage maar voor een darmspoeling. Vervolgens stopt hij bij een bowlingbaan om de eigenaar een kans te geven om het anti-verjaardagscake beleid te verdedigen.

Afl. 2 -Stripping and Piercing

Taji bezoekt een stripclub met een onwijs lage beoordeling in Philly en laat zijn tepel piercen in een bar in Brooklyn die ooit door de gezondheidsdienst werd gesloten.

Afl. 3 - Fishing and Bath House

Echt geluk met het vissen heeft Taji nog niet gehad, misschien lukt het vissen naar de redenen voor de slechte beoordelingen wel. Na dit bezoek gaat hij in gesprek met de eigeneer van een Russisch badhuis uit om hem uit te horen over de gang van zaken.

Afl. 4 - Hookah and Tango

Taji probeert de ruzie tussen de medewerker van een shisha lounge en haar baas te sussen, vervolgens zet hij een boze dansleraar aan het werk.

Afl. 5 - Driving School and Psychic

Taji gaat naar een rijschool en bezoekt daarna een psycholoog waarbij het nog maar de vraag is of hij er met minder problemen uit komt.

Afl. 6 - Chemical Peel and Buffet

Taji riskeert een laagje huid om de vaardigheden van een dermatoloog te testen en dineert vervolgens bij een all-you-can-eat buffet dat meer negatieve recensies heeft dan voedsel.

Afl. 7 - Teeth Whitening and Movers

Taji laat zijn tanden bleken maar de vraag is alleen nog of hij er heel uit zal komen, daarna schiet hij een vreemde te hulp die aan het verhuizen is bij een verhuisbedrijf.

Afl. 8 - Gun Range and Camping

Taji laat zijn kans niet schieten en bezoekt een schietbaan in Maryland. Daarna slaapt hij nog even een nachtje een camping in Virginia.

Afl. 9 - Dating Coach and Date

Na de training bij een dating coach die geen blad voor haar mond neemt test Taji de tips uit op een blind date.

Afl. 10 - Beach Trip and Talent Agency

Om even van de drukte te ontsnappen bezoekt Taji een strand met wel een hele lage beoordeling en hij confronteert een talentenbureau met hun slechte recensies.