VICE TV België
×
footer logo
© 2020 VICE Media LLC
×
 

DEZE WEEK OP VICE TV

April 9, 2020, 15:26

Week 16: urenlang vlechten, stoned snowboarden en meer

13/04/2020 t/m 19/04/2020

Het wordt prachtig weer deze week, maar laat je niet verleiden. Hou vol en geniet van de zon in je tuin, op je balkon of vanuit het raam! Blijf verder binnen en doe wat met deze tips om deze week goed door te komen met VICE tv.

INSPIRATIE

IT’S SUPPERTIME
Laat je inspireren en kijk toe hoe Matty zijn Italiaanse droom werkelijkheid maakt met verse pappardelle en een rijk gevulde bolognesesaus.

MAANDAG OM 18:30

KIJKTIP

ONE STAR REVIEWS

Taji gaat langs bij een rijschool en een psycholoog die beide de dupe zijn geworden van slechte online beoordelingen. Zijn deze bedrijven echt zo slecht als het internet zegt? Ontdek het in One Star Reviews.

WOENSDAG OM 20:30

OUWE GOUWE

CRAVING ON CANNABIS WITH A SNOWBOARD GOLD MEDALIST

De Canadese Olympische snowboarder, Ross Rebagliati, slalomde in 1998 stoned van de piste af tijdens een grote wedstrijd. Met succes, want hij zou de gouden medaille in ontvangst mogen nemen, totdat hij positief testte op cannabis. Na deze actie maakte Ross een carrièreswitch en richtte hij een cannabisbedrijf op voor atleten. Ontdek het hele verhaal in ‘Craving on Cannabis with a Snowboard Gold Medalist’.

DONDERDAG OM 20:30

KOM TOT RUST

SLOW TV

De wereld is een warboel, en dat brengt soms wat stress mee. Leg je leven voor even in de plooi en volg het rustgevende braiding proces vanuit vogelperspectief met Slow TV op VICE tv.

ZATERDAG OM 23:45

Wil je meer van dit soort nieuws ontvangen? Schrijf je dan hierin voor de VICE tv nieuwsbrief.

Logo