The Hunt For The Trump Tapes With Tom Arnold - VICE TV België
×
footer logo
© 2019 VICE Media LLC
×

THE
TRUMP
TAPES

De zoektocht naar het bewijs van Trumps pipipret in Rusland
MAAK
JE BORST
MAAR
NAT
VRIJDAG
VRIJDAG
VRIJDAG
VRIJDAG
VRIJDAG
09:55

TRAILER

TRAILER

OVER THE TRUMP TAPES

We schrijven anno 2017. Trump komt — opnieuw — in opspraak in verband met inmenging van Rusland tijdens de presidentsverkiezingen door een classified rapport dat met luid getoeter de wereld in getweet wordt.

Tijdens de shitstorm die het persteam van Trump over zich heen krijgt, is er één paragraaf uit het rapport die de show steelt: Donald zou sekswerkers betaald hebben voor een golden shower op het hotelbed van het Ritz in Moskou waar de Obama’s ooit de lakens deelden. Maar het bewuste hotel had security camera’s, en dat betekent ook: bewijs. Alleen kan niemand de tapes vinden…

Tom Arnold, komiek en auteur, kruist de degens met Twitter-koning Trump en gaat op zoek naar de zogenaamde Trump Tapes, het videografisch bewijsmateriaal van dit Russische golden shower schandaal.

 

 

 

Deze week te zien

VR22 NOV09:55The Pee Pee Tape
VR22 NOV10:20From Pee Pee to Protest
VR22 NOV15:30Backstage at Miss Universe

OVER DE HOST

TOM ARNOLD

Tom Arnold is een Amerikaanse acteur die meespeelde in pareltjes als Coneheads (over aliens met punthoofden) en Austin Powers, maar verder vooral succes oogstte als komiek en nu een gooi doet naar een carrière als professioneel Trump-criticus.